Actualitat

Presentem Espina Verd, una nova gamma vegetariana i vegana

Els nous entremesos vegetarians i vegans Espina Verd: deliciosos i saludables


100% CLARA D'OU I 100% PROTEÏNA VEGETAL

Una de les demandes actuals de mercat són les fonts de proteïna alternatives a la carn. Seguint aquesta tendència i recolzant-nos en el nostre ofici i tradició centenària en l'elaboració de xarcuteria, des d'Embotits Espina hem llançat una nova gamma d'embotits vegetarians i vegans: Espina Verd.

Deliciosos i saludables, els nous entremesos Espina Verd van dirigits al consumidor vegetarià i vegà, així com al públic general que tingui interès per reduir el consum de carn en la seva dieta.

D'excel·lent sabor i textura, la gamma distingeix entre els entremesos vegetarians i els vegans. Dels primers, n’hi ha dues classes: el d'olives i fines herbes, i el de verdures escalivades. Entre els seus ingredients, tots dos contenen clara d'ou de gallines criades a terra.

Respecte a la línia vegana, el producte és Vecon, llesques vegetals amb gust de bacó fumat. Es tracta d'un producte vegà 100% vegetal elaborat a base de proteïna de pèsol.

Els entremesos vegetarians i vegans Espina Verd són una nova aposta d'Embotits Espina amb la qual es dóna resposta a tendències gastronòmiques com la dieta vegana, la vegetariana, la flexiteriana o l'interès per la reducció de carn i greixos. A més, contribueixen al medi ambient, ja que ajuden a reduir els gasos d'efecte hivernacle que genera la ramaderia.

Espina Verd és doncs una interessant incorporació al nostre catàleg, regit pel sabor, la qualitat i la salut.