Actualitat

Gall dindi i pollastre, el sabor de sempre amb menys calories

Gamma Espina de xarcuteria tradicional elaborada amb carn de gall dindi

CURATS I CUITS AMB LES PROPIETATS DE LES CARNS D'AU
 
Les bones propietats de les carns blanques d'au, i la del gall dindi en particular (baixa en greix, baixa en colesterol, rica en proteïnes i vitamines del grup B), van fer que Espina apostés decididament per desenvolupar una àmplia gamma de productes cuits amb aquesta base. Els beneficis del gall dindi sobre la salut han impulsat el seu prestigi i el seu consum fins a xifres tan importants com de les que venien gaudint els productes cuits de porc. 


L'apogeu dels productes elaborats amb cuixa o pit de gall dindi ens ha impulsat també a voler oferir una interessant i variada gamma de productes curats de gall dindi. L'objectiu ha estat igualar els mateixos sabors del salami, xoriço o salsitxó - elaborats tradicionalment amb carn de porc - amb la major suavitat que aporta el gall dindi.

Creiem que ho hem aconseguit i us convidem a provar-ho. En la gamma de productes curats de gall dindi no es pot parlar d'avantatges ni de diferències nutricionals significatives respecte als mateixos productes del porc, però sí que s'obren les portes a nous perfils de consumidors poc inclinats a consumir xarcuteria elaborada amb carn de porc.